Ko sam ja?

Ja sam neko ko je dugo bio veoma lenj. Ovaj blog kao i ideje za njega su nastajale nekoliko godina u mojoj glavi, a nikako da sednem i realizujem ih. Kada sam ljudima govorila da ću da započnem svoj blog par njih mi je reklo ”pa što da ne?! mislim ako imaš talenta za pisanje ”. Hm, o tom detalju nisam razmišljala, samo sam mislila kako ja imam ponešto pametno da podelim sa drugima, a sad o mom talentu ili ne-talentu sudićete vi. Ovaj blog će se najviše ticati učenja stranih jezika i putovanja, jer su to moje dve velike ljubavi.

A ko sam ja zapravo ? Sebe je uvek teško definisati, volim reći da sam hedonista, sanjar i poliglota u nastanku. Neki bi rekli da već jesam poliglota ali sa pet jezika koje sad govorim bih volela da dođem do cifre od deset.

Čime se bavim ? Studirala sam francuski jezik i književnost u Novom Sadu, završila ga i posle radila na više mesta kao profesor, prevodilac, vođa maloletnih učenika u školama jezika u inostranstvu itd. Do sledeće godine se nadam da ću biti i turistički vodič.

Zašto da me pratite? Posebno kad nisam ni sigurna da posedujem talenat za ovu vrstu pisanija. Pa kao što rekoh, smatram da imam ponešto interesantno da podelim sa vama a nadam se da biće i korisno. Tako da ako ste ljubitelji putovanja i/ili učenja stranih jezika, ispratite moje (ne)talentovano pisanije 🙂 On y va!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s